Om

Bloggen handlar om Höjaskolans mediatek, men också om vad som händer inom IKT (information och kommunikationsteknik), bibliotek och kultur. Den vänder sig främst till Höjaskolans elever, personal och föräldrar. Syftet med bloggen är att samla boktips, länkar, information, minikurser och annat som kan vara till stöd i skolarbetet.

Du är välkommen att göra inlägg, lägga upp bilder, ställa frågor eller kommentera. Observera att din kommentar är en allmän handling och kan komma att diarieföras.

Vi vill ha ett trevligt klimat, så undvik ovårdat språk. Inlägg, kommentarer och dylikt som omfattas av sekretess, innehåller sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande, kränkande eller olämpligt tas bort från sidan. Spam och företagsreklam är inte heller tillåtet på sidan och kommer att tas bort.

Jag som skriver i bloggen heter Anna Lidén (anna.liden@malmo.se) och arbetar som skolbibliotekarie på Höjaskolans mediatek. Jag är intresserad av läsutveckling, källkritik, informationssökning och IT.